منوی اصلی

تبلیغات

ورود به سایت

 
 
مرا به خاطر بسپار
کلمه عبورم را فراموش کرده ام!
ثبت نام

عضویت در خبرنامه



پنج شنبه 20 مهر 1391 18:36 عصر مشاهده: 13281

کتاب ناشناخته ترین انقلاب دوران معاصر

nashenakhte-tarin-enghelab-moaser.jpg

ناشناخته ترین انقلاب دوران معاصر (انقلاب اسلامي به روایت مقام معظم رهبری (مدظله العالی))

مشخصات کتاب :

ناشناخته ترین انقلاب دوران معاصر (انقلاب اسلامي به روایت مقام معظم رهبری (مدظله العالی))

علی اکبر سبزیان

انتشارات صادق آل احمد کانون اسلامی جوانان شهيد روحي چاپ اول زمستان 1390

شمارگان: 5000 نسخه

قيمت: 18000 ريال

نحوه تهیه کتاب : علاقه‌مندان براي تهيه اين كتاب، ميتوانند با شماره تلفن‌هاي 7258363-0511 و يا 09352945081 تماس حاصل نمايند و یا در قسمت نظرات(پایین همین صفحه) مشخصات تماس خود را وارد نمائید .

درآستانه سی و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی  منتشر شد؛

خلاصه کتاب :

مولف در بخشی ازمقدمه آورده است:
1- انقلاب اسلامي، نه تنها معادلات خاورميانه‌اي و منطقه‌اي را بر هم زد و موجب بيداري جهان اسلام شد، بلکه معادلات کل جهان را با چالشي جدي رو به رو ساخت و مکاتب سياسي و فرهنگي دنيا را در بن بست تحليلي قرار داد.

            انقـلاب شکـوهمند اسلامـي ايران از ويژگـي‌هــاي منحصر به‌ فــردي بر خوردار است که آن را از ساير انقلاب‌هاي جهان متمايز مي‌سازد. معمار و معيار کبير انقلاب اسلامي حضرت امام خميني (ره) در وصيت‌نامه‌ي سياسي الهي خود به صراحت به اين نکته اشاره کرده‌اند که:

« شک نبايد کرد که انقلاب اسلامي ايران، از همه‌ي انقلاب‌ها جداست، هم در پيدايش، هم در کيفيت مبارزه و هم در انگيزه‌ي انقلاب و قيام.»

حضرت امام خميني(ره) در وصيت‌نامه‌ي سياسي الهي خويش، از اهميت و اعجاز انقلاب ، چنين ياد مي‌کنند:

« اهيمت انقلاب شکوهمند اسلامي که دستاورد ميليون‌ها انسان ارزشمند و هزاران شهيد جاويد آن و آسيب‌ديدگان عزيز، اين شهيدان زنده است و مورد اميد ميليون‌ها مسلمان و مستضعف جهان است، به قدري است که ارزيابي آن از عهده‌ي قلم و بيان والاتر و بالاتر است.»

            استاد شهيد، مرتضي مطهّري؛ انقلاب عاشورائي امام خميني را اين گونه بيان مي‌کند: « نداي امام خميني(ره) از قلب فرهنگ و اعماق تاريخ و از ژرفاي روح اين ملت برمي‌خاست، مردمي که در طول 14 قرن حماسه‌ي محمد(ص)، زهرا(س)، حسين(ع)، زينب(ع)، سلمان، ابوذر و صدها هزار زن و مرد ديگر را شنيده بودند و اين حماسه‌ها با روحشان عجين شده بود، بار ديگر همان ندا  را از حلقوم اين مرد شنيدند و علي و حسين را در چهره‌ي او ديدند... مردمي که سال‌ها اين آرزو را که در زمره‌ي ياران امام حسين(ع) باشند را در سر مي‌پروراندند به ناگاه خود را در صحنه‌اي اين چنين مشاهده کردند، گويا حسين(ع) را به عينه مي‌ديدند. کربلا، حنين، بدر، احد، تبوک و خيبر... را مي‌ديدند.»

            دکتر فتحي شقاقي مکتب آموز امام خميني(ره) در مقدمه‌ي کتاب « جهاد اسلامي» که آن را به امام خميني و حسن‌البناء تقديم کرده است، مي‌نويسد:

« منطق نخستين حرکت اسلام، بار ديگر ظاهر شده است. رسانه‌هاي غربي و شاگردانش، متحير و سرگردان، انگشت به دهان مانده‌اند! با قلم‌ها يشان که به مرکّب شيطان آغشته است در باره‌ي آيت‌الله مي‌نوشتند که توده‌هاي ميليوني تشنه‌ي آزادي و بازگشت به خدا گرداگرد او جمع شده‌اند و در حالي که آنان هر روز براي جيمز جونز عامل کشتار جوانان آمريکا، در فکر يافتن بهانه‌اي بودند، کامپيوترهاي آمريکا از سر ناتواني در مانده شدند که ميان شهادت امام حسين(ع) در بيش از 1300 سال پيش با سرنگوني نظامي که مدرن‌ترين و باثبات‌ترين نظام‌هاي غرب آسيا شمرده مي‌شد، چه ارتباطي وجود دارد.

            ميشل فوکو، انديشمند شهير غرب، آن هنگام که در بحبوحه‌ي مبارزات مردم ايران در محرّم سال 1357، وارد تهران شد؛ در ارزيابي مشاهدات خود از حضور و پشتيباني مردم از انقلاب امام‌(ره) گفت: « اين انقلاب اولين انقلاب پست‌مدرنيستي در جهان معاصر است که پايه‌هاي اقتدار خود را بر حضور همه جانبه‌ي ملّت بنا نهاده است و امروز ديگر نمي‌توان مدعي بود که قدرت سياسي صرفاً از لوله‌ي تفنگ بيرون مي‌آيد.»

2-        تفاوت نهضت امام خميني(ره) با نهضت‌هاي گذشته، اين است که نهضت امام، هم ضد استبدادي بود و هم ضد استعماري. برعکس نهضت‌هاي سده‌ي گذشته که يا ضد استعماري بودند يا ضد استبدادي و حرکتي که هر دو جنبه را داشته باشد، کمتر ديده مي‌شود. امّا امام ار روزي که نهضت را آغاز کردند، در جهت مبارزه با استبداد و استعمار حرکت نمودند.

            ويژگي نهضت امام و رهبري امام و مردم، تبلوري از نهضت حسيني بود. امام، مردم را عاشورايي تربيت کرد و مکتب عاشورا را در ميان مردم احيا کردند. فداکاري ، از خودگذشتگي، و سازش‌ناپذيري در برابر دشمن و بيعت نکردن با طاغوت را امام به گونه‌اي به مردم آموختند که مردم يکپارچه عاشورايي شدند و راه عاشورائيان را پي گرفتند و از اين طريق مي‌توان گفت که در نهضت امام، نهضت عاشورا احياء شد و دنبال شد و با همان هدف حسيني مردم به صحنه آمدند و مبارزه کردند.

3-با گذشت بیش از سه دهه از عمر با برکت انقلاب اسلامی ایران و علیرغم تاثیر گذاری آن بر معادلات خاورمیانه ای و منطقه ای و جهانی اما همچنان  بسیاری از ابعاد و زوایای این انقلاب برای مردم عزیز کشورمان خصوصا جوانان عزیز نسل سومی ما ناشناخته مانده و ضرورت دارد که معارف  انقلاب مورد بازخوانی قرار گیرد.

مجموعه ای که با عنوان « ناشناخته ترین انقلاب  دوران معاصر » پیش روی شما قراردارد،بررسی انقلاب اسلامی به روایت مقام معظم رهبری است.

معظم له  كه خود در تمام مراحل تكوين، رشد و پيروزي انقلاب اسلامي حضور فعال، مستمر و موثر داشته اند همواره در فرصت هاي گوناگون به دليل اهميت آشنايي نسل هاي مختلف خصوصا نسل جوان با علل، عوامل، مراحل، ويژگي ها و آثار انقلاب به تبيين انقلاب اسلامي پرداخته اند.
« ناشناخته ترین انقلاب  دوران معاصر » اصطلاحي است كه رهبر فرزانه انقلاب براي تبيين ويژگي ها و آثار انقلاب اسلامي  در چهل و دومین مجمع عمومی سازمان ملل در سال 66در نیویورک به كار برده اند.از این رو نام این مجموعه را  « ناشناخته ترین انقلاب  دوران معاصر » گذاشتم .

امید است این مجموعه به شناخت هرچه بیشتر خوانندگان با معارف انقلاب کمک نموده و انگیزه ای برای تحقیق بیشتر نسل جوان در حوزه انقلاب اسلامی  ایجاد نماید.

ثبت نظر شما


 
 

مشاهده نظرات کاربران

gasem ataei یک شنبه 15 بهمن 1391 19:11 عصر
باسلام اینجانب ازاستان اردبیل میباشم برای دریافت کتاب ناشناخته ترین لطفا راهنمایی بفرمائید. باتشکر
موافق(1) مخالف(0)

1-1 از 1نتیجه

loading

درحال بارگذاری ...